Magnesium tabletter

Publisert 19. september 2021. Av Bjørn H. Andreassen

 

Magnesium er et mineral som forekommer i alle kroppsvæsker og vev. Mineralet er viktig for blant annet normal muskelfunksjon og hjertet.

 

 

Vi må tilføre kroppen magnesium gjennom mat fordi kroppen ikke kan produsere mineralet selv. Mange kan ha behov for tabletter av magnesium dersom de ikke klarer å få seg nok gjennom et vanlig kosthold.

 

Med kosttilskuddet Lectinect Aktiv+ får du et nøye sammensatt naturprodukt som inneholder alle de viktigste næringsstoffene for deg som ønsker en sunn og aktiv livsstil, deriblant mineralet magnesium. Bestill din første pakke i dag til kun 79,- og opplev et naturprodukt som kan gi store helsegevinster.

 

Hvorfor trenger kroppen magnesium?

 

Magnesium er viktig for normal muskelfunksjon og for at hjertet skal kunne jobbe optimalt. Mineralet inngår også i viktige prosesser som kroppens stoffskifte og for å opprettholde et normalt skjelett, beinvev og støttevev.

 

Magnesium inngår i blant annet disse funksjonene:

 

 • Signaloverføring i nervesystemet
 • Signaloverføring mellom nerver og muskler
 • Energiproduksjon
 • Mineralisering av skjelett sammen med kalsium og vitamin D
 • Stoffskiftet
 • Cellefunksjoner

 

Det finnes ca. 60-65% magnesium i skjelettet og ca. 40% i muskulaturen. Mineralet magnesium deltar i mange ulike prosesser og kan være med på å påvirke rundt 200 ulike enzymer og enzymsystemer i kroppen. Magnesium kan derfor redusere treningsverk og lette kramper og kan virke lett blodtrykksenkende.

 

Helsedirektoratet anbefaler et daglig inntak på 280 mg for kvinner og 350 mg for menn.

 

Men etter endrede kostholdsvaner og en hektisk hverdag, er det mange av oss som får i oss for lite magnesium og har behov for supplerende kosttilskudd og tabletter som inneholder magnesium.

 

Symptomer på mangel

 

Moderat magnesiummangel gir ingen eller få uspesifikke symptomer, og det er derfor ikke alltid like lett å peke på konkrete mangler. Gravide og ammende kan ha et større behov for magnesium enn andre. Alkoholmisbruk, et ensidig kosthold, enkelte helsetilstander, mye fysisk aktivitet som gir økt daglig svetteproduksjon og bruk av vanndrivende legemidler kan også gi økt risiko for magnesiummangel.

 

Ettersom magnesium finnes i de fleste vanlige matvarer ser man ytterst sjeldent personer med alvorlig mangel.

 

Slik får du i deg nok magnesium

 

Ønsker du å unngå magnesiummangel, må du spise et sunt og variert kosthold. Spis matvarer som:

 

 • Grønnsaker
 • Frukt
 • Bær
 • Nøtter: 100g mandler inneholder 256 mg magnesium!
 • Grove kornprodukter
 • Fisk
 • Belgvekster (spesielt bønner og linser)
 • Poteter
 • Gresskar
 • Magre melk- og meieriprodukter
 • Kakao: Ren og mørk sjokolade inneholder nesten 500 mg magnesium per 100 gram sjokolade

 

Magnesiumtilskudd kan gi mindre risiko for mangel, samt være med på å øke energinivået.

 

Les mer: Magnesium tilskudd

 

Bestill Lectinect Aktiv+

 

Lectinect Aktiv+ er et sammensatt naturprodukt som består av flere viktige næringsstoffer. Produktet inneholder C-vitamin, D-vitamin og magnesium, som blant annet kan være med på å redusere trøtthet og utmattelse og sørger for en optimal muskelfunksjon. I tillegg bidrar mineralet til normal psykologisk funksjon – altså kan det påvirke ditt generelle velvære.

 

Hovedingrediensen i Lectinect Aktiv+ er steinnype, som er proppet med antioksidanter.

 

Nypene har et naturlig høyt innhold av C-vitamin, noe som også bidrar til en normal kollagendannelse. Kollagendannelse trenger vi for bruskens normale funksjon og er dermed godt for ledd og skjelett. Produktet inneholder også mineralet molybden som bidrar til en normal svovelomsetning i kroppen.

 

Produktene våre er helt trygge å bruke, og har blitt utviklet gjennom nøye analyse og seriøs forskning. Lectinect er et norsk selskap som ble grunnlagt i 2000 i Bergen, og har siden den gang hatt mange fornøyde kunder. Det faglige utgangspunktet var molekylærbiologi, og da spesielt helsegevinstene mennesker kan få fra plantelektiner som vi blant annet finner i hyllebær. Etterhvert utviklet vi flere naturprodukter, som mange av våre kunder har fortalt har gjort hverdagen deres lettere.

 

Prøv Lectinect Aktiv+! Bestiller du nå får du første måned til kun 79,-.

Andre erfaringer

Hyllebær

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster...

Kollagen

Er du plaget av ømme muskler og stive ledd? Kollagen...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Luft i magen tips

Sliter du med luft i magen? Luft i magen kan oppstå...

Oppblåst mage stress

Stress er en veldig vanlig årsak til oppblåst mage,...

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Aktiv+, og får den første måneden for kun 79,- (vi spanderer porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Aktiv+, og får den første måneden for kun kr. 79,- . Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser etter prøvepakken eller senere i abonnementet, kan jeg stoppe disse ved å gi beskjed pr telefon, brev eller e-post innen 4 uker (2 uker for prøvepakken) etter fakturadato for sist mottatte pakke. Etter prøvepakken får jeg faste forsendelser portofritt annenhver måned. Dette koster kun kr. 199,50 pr mnd (totalt kr. 399,- for 2 mnd forbruk). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.Ingrediensene i produktet er dokumentert av EUs mattilsyn (EFSA) som gode for muskler og ledd. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem