Mageplager

Publisert 29. november 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Lectinect Mage kan hjelpe mot ulike mageplager. Naturproduktet inneholder lektiner fra hyllebær og har vært en bestselger mot mageplager siden lanseringen i 2007.

 

Mageplager i varierende grad

 

Mageplager i varierende grad er svært vanlig. De aller fleste vil oppleve tilstander av mageplager en eller flere ganger i løpet av livet. I de aller fleste tilfeller går problemene over av seg selv, men noen opplever at det er vanskelig å gjenopprette normal tarmfunksjon. Vi hører stadig om mennesker som har prøvd «alt», og opplever at ikke noe som helst hjelper.

Noen av de vanligste mageproblemene man kan ha er:

  • Løs mage
  • Hard/treg mage
  • Luft i magen eller oppblåsthet
  • Sur mage og sure oppstøt
  • Uregelmessige toalettbesøk

 

Bak mageproblemene kan det være mange potensielle årsaker. I enkelte tilfeller kan mageproblemer være et symptom på alvorlig sykdom – men i de aller fleste tilfeller er mageproblemene forbigående.

 

Selv om mageproblemer vanligvis er ufarlige, kan de medføre ubehag, besværligheter og sjenanse. Derfor tyr mange til lindrende produkter for å få bukt med plagene. Siden lanseringen i 2007 har Lectinect Mage vært en bestselger mot mageproblemer, med tusenvis av fornøyde brukere.

 

Les mer: Syrenøytraliserende

 

Forskningen bak Lectinect Mage

 

Lectinect Mage er et naturprodukt som kan brukes ved ulike tilstander av mageplager. Produktet inneholder biologisk aktive lektiner (proteiner) fra hyllebær og antocyaner (antioksidanter), som kan lindre problemer med mage og tarm.

 

Vår forskning viser at dersom man inaktiverer proteinene i hyllebær, så reduseres også de biologiske egenskapene. Vi kan derfor konkludere med at lektiner i hyllebær virker mot mageproblemer. Lectinect har utviklet metoder for å bevare den biologiske aktiviteten til hyllebærene i tablettform.

 

Å ta en tablett Lectinect skal være like helsemessig gunstig som å spise bæret i sin naturlige form.

 

Virkningen av lektiner

 

Lectinect Mage inneholder lektiner fra hyllebær som kan bidra til å lindre og hjelpe på ulike tilstander av mageplager. Lektinene binder seg til ulike deler av immunforsvaret i mageområdet hos mennesker, og kan bidra til å gjenopprette en sunn tarmfunksjon ved å starte en biologisk positiv aktivitet. Lektiner har hovedsakelig to virkeområder:

 

Virkeområde 1: Når mikroorganismer flyter fritt i massen i tarmen

 

En vanlig årsak til mageplager er at det har kommet uønskede organismer inn i tarmsystemet. Disse bryter ned komponenter i maten og skiller ut stoffer som gir ubehag. Lectinect Mage virker slik at det klumper sammen de uønskede organismene, som dermed blir passive og forsvinner med avføring.

 

Brukere som har mageplager relatert til uønskede organismer i massen i tarmen kan oppleve bedring svært raskt. Det kan gå så raskt som 2-3 dager før avføringen med de uønskede organismene er ute av kroppen, og brukeren vil dermed oppleve forbedring av situasjonen.

 

Virkeområde 2: Når mikroorganismer har bundet seg til reseptorer i tarmen

 

En annen årsak til mageplager er at uønskede organismer har bundet seg til reseptorene i tynntarmen. Lektiner fra hyllebær har den egenskapen at de kan fortrenge de uønskede organismene, og overta plassen på reseptorene. I disse tilfellene vil virkningen av lektiner vanligvis ta lengre tid – tynntarmen inneholder millioner av reseptorer som lektinene skal binde seg til, og det kan derfor ta 2-3 måneder før man merker bedring.

 

Les mer: Løs mage tips

 

Slik kan du lindre mageplager

 

Opplever du å ha prøvd «alt» for å få bukt med mageproblemene, men bedringen lar vente på seg? I så fall kan Lectinect Mage hjelpe. Produktet er utviklet for å kunne hjelpe mot mageplager, styrke immunforsvaret og bidra til en balansert tarmflora.

 

Mageplager kan være ubehagelig, og i noen tilfeller medføre plagsomme symptomer. Enkelte opplever så omfattende mageplager at den normale hverdagen blir rammet. Årsakene til plagene kan være så mangt:

 

  • Du har spist noe du ikke tålte
  • Du stresser for mye
  • Du har fått i deg uønskede organismer

 

Hvis du kan peke på en åpenbar årsak til plagene, bør det være enkelt å få kontroll på situasjonen. Mange vil likevel erfare at det ikke finnes noen åpenbar årsak. Problemene kan være plagsomme og skape så store bekymringer at uroen over problemene i seg selv forsterker problemet. I slike tilfeller kan Lectinect Mage være til god hjelp.

 

Lectinect Mage kan styrke immunforsvaret i tarmen, og styrke tarmens naturlige funksjon. Lektinene kan fortrenge uønskede organismer, slik at de mister «grepet» og forsvinner ut med avføring. I tillegg kan enkelte plager lindres ved å drikke nok vann, spise sunt og variert og være i jevnlig fysisk aktivitet. De aller fleste har også godt av å stresse ned.

 

Har du prøvd det meste, med fortsatt ikke fått bukt med mageplagene? Prøv en pakke Lectinect Mage.

Andre erfaringer

Hard Mage

Opplever du ofte hard mage og et tregere system enn...

Hjelp mot løs mage

Behøver du hjelp mot løs mage? Opplever du ofte å...

Hyllebær

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Oppblåst mage

  Oppblåst mage er en vanlig plage blant nordmenn....

Syrenøytraliserende

De fleste av oss opplever sure oppstøt fra tid til...

Treg mage

Sliter du med treg mage og en følelse av at systemet...

Urolig mage

Sliter du med urolig mage? Har du prøvd alt, men fremdeles...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage gratis*? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis* (kun 79,- i porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem