Luft i magen

Publisert 29. november 2020. Av Bjørn H. Andreassen

 

Luft i magen er ikke uvanlig, men for noen kan luft i magen være svært ubehagelig og kanskje til og med begrensende. De aller fleste av oss slipper ut tarmgass i snitt 10 ganger om dagen eller mer, og for noen er produksjonen hyppigere enn for andre. Dessverre kan vi ikke stoppe gassproduksjonen, men det finnes hjelpemidler som kan være med på å lindre ubehag samt redusere produksjonen av tarmgass.

 

Lectinect mage er et naturprodukt som kan være effektivt mot luft i magen. Dette vet vi basert på egen forskning og brukererfaringer siden lanseringen i 2007. I tillegg har bruken av hyllebær mot mageproblemer historiske kilder som strekker seg over 2000 år tilbake.  Lectinect AS er et norsk selskap som siden 2007 har utviklet naturprodukter basert på nøye, kontrollerte og trygge råvarer.

 

Sliter du med luft i magen? Da kan du lese videre om hvordan naturproduktet Lectinect Mage kan hjelpe, hva andre brukeres erfaringer er samt finne tips og råd som kan være med på å lindre plagene.

 

Derfor kan Lectinect Mage hjelpe mot luft i magen

 

Det finnes mange ulike årsaker til luft i magen, men som oftest skyldes det overflødig luft i mage og i tarmkanal. Visste du at vi slipper faktisk ut opptil 73 liter tarmgass i året? Den overflødige luften kan komme av at vi svelger mye luft når vi spiser og drikker, men luft i magen kan også skyldes tarmbakterienes produksjon av gass når noen matvarer fordøyes i tykktarmen.

 

Lectinect Mage inneholder biologisk aktive lektiner, som er proteiner fra hyllebær, og antocyaner som er sterke antioksidanter, og disse kan ha en svært godt effekt hos dem som sliter med luft i magen. I vår forskning ser vi at lektiner kan binde seg til deler av immunforsvaret i mageområder hos mennesker, noe som igjen kan starte en positiv biologisk effekt.

 

Antocyanene kan lindre ulike mageplager, som luft i magen, og i følge våre mange brukererfaringer og økende popularitet har vi hørt om personer fra hele landet som har og har hatt en nyttig effekt av naturproduktet Lectinect Mage.

 

Brukere som har hatt problemer med luft i magen

 

Vi har mange brukere med gode erfaringer som har fått lindret mageproblemer som blant annet luft i magen med naturproduktet Lectinect Mage.

 

Blant dem er Karen Marie Bjørke fra Lye. Hun startet med naturproduktet i 2008 etter flere år med luftplager i magen. Hun sier at kort tid etter hun prøvde det for første gang merket hun en rask forbedring og mindre plager, og i dag tar hun en fast tablett hver eneste morgen. ”Jeg anbefaler Lectinect Mage til alle som gidder å høre på,” sier hun. Hun sier at det er stor forskjell på før hun startet og etter hun startet, og at hun er veldig fornøyd. I tillegg er hun blodgiver, noe som krever strenge krav til medikamenter, og heldigvis behøver hun ikke å bekymre seg for at Lectinect Mage skal ha noen påvirkning på dette.

 

Camilla fikk hjelp av Lectinect Mage

Camilla Øverby fra Arneberg er også en av de som har fått lindret luftplagene med Lectinect Mage. Hun var på et tidspunkt så plaget med luft i magen at det gikk utover nattesøvnen og selvtillit. Etter mange år med luft i magen fikk hun tilslutt et tips av svigermor som fortalte henne om naturproduktet. Camilla var desperat etter en løsning på mageproblemene, og ønsket derfor å prøve produktet. Hun startet med et brett med en tablett om dagen. Hun ble overveldet og lettet da hun merket bedring allerede etter bare to dager. Camilla er i utgangspunktet skeptisk til naturprodukter, men dette produktet har hjulpet hun til en mye bedre hverdag. Derfor anbefaler hun Lectinect Mage til andre som har problemer med magen. Nå er hun ikke lenger plaget med luft i magen som preger hverdagen og selvtilliten.

 

Vi har også fått god respons fra mannlige brukere som har slitt med mye luft i magen. Blant dem er Bjørn Pedersen fra Eiksmarka. Som Camilla sier han at han også var skeptisk, men ønsket å gi det en sjanse etter mange år med magetrøbbel. ”Etter kun 2 uker merket jeg en stor forskjell, og luftproblemene roet seg,” sier han. Før tok han ikke sjansen på å reise utenlands fordi det var best å holde seg ved toalettet. ”Nå fungerer magen som den skal,” avslutter han sin erfaring med.

 

Asle Østerud fra Sandvika har også delt sine gode erfaringer, og sier blant annet at han hadde prøvd mye forskjellig først. ”I 2008 fant jeg Lectinect, og etter en måned følte jeg en merkbar bedring,” sier han. Han sier at luften er borte, og at produktet har gitt han en ny og bedre mage. ”Det er et produkt som kan anbefales de som trenger hjelp mot luft i magen,” avslutter han erfaringen sin med.

 

Disse, og mange flere brukererfaringer har blitt delt med oss her. Det ligger skriftlige avtaler bak hvert sitat, og brukeren har også godkjent sin uttalelse og at vi kan bruke den offentlig.

 

Har du erfaringer med våre produkter du ønsker å dele, kan du gjerne kontakte oss. Vi ønsker å høre fra deg!

 

Gode råd for deg som sliter med luft i magen

 

I tillegg til å ta naturproduktet Lectinect Mage, som kan ha en positiv effekt på luft i magen og andre mageproblemer, finnes det noen gode råd som kan være med på å lindre plagene.

 

 • Drikk nok vann! Å holde seg hydrert kan være med på å lindre luftplagene.
 • Hold deg i fysisk aktivitet. Fysisk aktivitet vil bidra til et mer aktivt fordøyelsessystem.
 • Unngå å svelge for mye luft: Dropp f.eks. tyggisen.
 • Reduser stress. Vi hører ofte om synderen kalt stress, men flere studier tyder på at stress kan påvirke fordøyelsessystemet.
 • Unngå røyking og kullsyreholdige drikkevarer da disse kan føre til luftplager.

 

Det kan også være en idé å se på kosthold dersom du sliter med luft i magen og andre fordøyelsesrelaterte plager.

 

 • Spiser du for mye eller for lite fiber? For mye eller for lite fiber kan gi mye luft i magen. Her gjelder det å prøve seg frem over lengre perioder for å finne ut hva som fungerer best for din mage. Kostfiber fungerer nemlig som mat for de gode bakteriene i tarmen, men kan føre til økt gassdannelse.
 • Reduser inntaket av fettrik mat.
 • Svisker, epler, pærer. aprikos og banan kan gi luftplager.
 • Reduser inntak av matvarer som inneholder søtningsmidler.
 • Unngå for mye raffinert sukker. Et kosthold som består av for mye raffinert sukker kan ha en negativ påvirkning på fordøyelsen.
 • Eventuelle matallergier kan også påvirke fordøyelsen, og dersom du mistenker at magen din er sensitiv overfor visse matvarer kan du kontakte legen for å finne ut av om dette kan ha en påvirkning. Vi har forøvrig brukererfaringer som sier at Lectinect Mage også har hjulpet dem mot sensitiv mage.

 

For å opprettholde en god tarmhelse er det viktig med et sunt og variert kosthold samt fysisk aktivitet. I tillegg kan naturprodukt som Lectinect Mage hjelpe mot luft i magen og andre fordøyelsesrelaterte symptomer.

 

Hvem er vi?

 

Lectinect er et norsk selskap som utvikler naturprodukter basert på seriøs forskning. Vi benytter alltid trygge og kontrollerte råvarer, først og fremst fra planter og bær. Det utføres bakteriologiske analyser for hver produksjon, og våre underleverandører følges opp regelmessig for å sikre at våre krav overholdes. Vårt mål er at du som kunde skal oppleve at vi leverer produkter med kvalitet og trygghet.

 

Lectinect Mage ble utviklet i Bergen i samarbeid med Pryme, da han var professor i biokjemi og molekylærbiologi. Fra 2014 er Pryme professor emeritus.  Lektiners effekt på immunforsvaret har vært ett av Prymes viktigste forskningsområder.

 

Professor emeritus Ian F. Pryme, Bergen.

Blant våre doping-godkjente produkter, er Lectinect Mage en av dem. Dette produktet er sertifisert hos Informed Sport, og vi håper at kvalitetskravene et produkt behøver å oppfylle for dette vil gi brukerne våre en ekstra verdi.

 

Lectinect.no er også en av de første nettbutikkene til å bli sertifisert av Trygg E-Handel. Dette er en godkjenningsordning som gir forbrukere sikkerhet for at de handler av et seriøst firma.

 

Ønsker du å vite mer om oss kan du lese mer her.

 

Har du spørsmål om hvordan Lectinect Mage kan hjelpe mot luft i magen eller eventuelle andre spørsmål? Sjekk ut vår oversikt over spørsmål og svar.

Andre erfaringer

Hard Mage

Opplever du ofte hard mage og et tregere system enn...

Løs mage

  Løs mage er en tilstand som kjennetegnes av...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Sure Oppstøt

De fleste vil fra tid til annen oppleve sure oppstøt....

Treg mage

Sliter du med treg mage og en følelse av at systemet...

Hjelp mot løs mage

Behøver du hjelp mot løs mage? Opplever du ofte å...

Jodmangel

  Jod er et grunnstoff som er helt nødvendig...

Sur mage

Sur mage er en tilstand som kjennetegnes av sure oppstøt...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage gratis*? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis* (kun 79,- i porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem