Løs mage tips

Publisert 29. november 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Har du problemer med løs mage? Uansett om løs mage kommer akutt, eller du har hatt problemet over en periode, kan det ofte skyldes de samme årsakene: nemlig en endret bakterieflora som følger av blant annet livsstil eller noe du nylig har spist. Tilstanden går som oftest over av seg selv, men dersom problemene oppstår hyppig, kan det være en god idé å følge noen tips og råd for å lindre eller forebygge tilstanden.

 

Lectinect Mage er et produkt som kan hjelpe mot mageproblemer. Naturproduktet har fått mange positive tilbakemeldinger blant over 100.000 brukere. Her fortelles det om brukere som har fått hjelp mot løs mage, oppblåsthet, treg mage og mange andre mageproblemer.

 

Vil du vite mer om hvordan Lectinect Mage kan hjelpe deg? Og behøver du noen tips mot løs mage? Følg med videre, så skal vi prøve å gi deg akkurat det!

 

Hva er årsakene til løs mage?

 

Løs mage defineres ofte som løs, tynn og hyppig avføring, og årsakene til at noen opplever dette oftere enn andre kan være mange og er også helt individuelt. Men de vanligste årsakene er ofte:

 

 • Uønskede mikroorganismer
 • Fordervet mat eller forurenset vann
 • Stress
 • Matallergi
 • Kosthold

 

Tilstanden forsvinner som oftest av seg selv, men noen ganger kan det være hensiktsmessig med produkter som kan være med på å lindre mageproblemene.

 

Følg disse rådene for å unngå løs mage

 

Det er ikke alltid lett eller mulig å gjenkjenne forvarsler før du opplever løs mage. Opplever du dette ofte, kan du følge disse tipsene mot løs mage for å forebygge eller lindre tilstanden:

 

 • Vask alltid hendene før matlagingen og ellers ofte i løpet av dagen. Slurv med håndhygiene kan være en årsak til at noen opplever løs mage oftere enn andre.
 • Drikk tilstrekkelig med vann gjennom hele dagen – løs og hyppig avføring kan føre til væskemangel, og du bør derfor fylle på ofte.
 • Pass alltid på at kjøtt og andre varmretter er helt gjennomstekt eller kokt for å unngå uønskede bakterier.
 • Pleier du ofte å ha matrester etter middagen? Sørg for at disse oppbevares kjølig, og avkjøles raskt. Et godt tips er å varme opp matrestene kun én gang for å unngå veksten av uønskede bakterier – de trives nemlig veldig godt i oppvarmet mat.
 • Pass på at kjøkken, kjøleskap og kjøkkenredskaper holdes rent.
 • Vær ekstra nøye med fjøler og kniver du har kuttet kylling på og med.
 • Prøv melkesyrebakterier – dette er bakterier som finnes naturlig i tarmfloraen vår. Du kan få i deg dette gjennom meieriprodukter, kosttilskudd og naturprodukter.
 • Spis mat som er lett å fordøye i de verste periodene. Dette kan være suppe, yoghurt, magert kjøtt, ingefær og havre.

 

Les mer: “Luft i magen tips”

 

Tips mot løs mage: Prøv Lectinect Mage

 

Lectinect Mage har hjulpet over 100.000 nordmenn som har hatt ulike mageproblemer. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde brukere som har fått hjelp mot blant annet:

 

 • Løs mage
 • Hard/treg mage
 • Oppblåsthet
 • Sure oppstøt
 • Tretthet

 

Og noen av de som kan fortelle om en bedre mage er Grethe Østervold som har slitt med mageplager hele livet. Hun sier: “Helt fra jeg var liten har jeg hatt mageplager, og måtte alltid passe på mat og drikke. Sukker, melk og etter hvert hvetemel sørget for at magen kom i ulage. Jeg prøvde utallige gode råd uten gode resultater.

 

Arbeidsdager kunne gjerne starte fint, men en time etter lunsj begynte det. Uansett hva jeg spiste (brødmat, salat, knekkebrød), så var de siste to timene ille – hver dag. Så ble jeg anbefalt å prøve Lectinect Mage. Jeg hadde allerede prøvd det en kort periode for noen år siden uten suksess. Men min søster anbefalte meg å prøve på nytt – denne gangen med dobbel dose. Her er det ikke så mye å si annet enn at jeg ikke har hatt mageproblemer siden jeg begynte å ta to piller for dagen – en morgenen og om kvelden. På en vanlig arbeidsdag skulle mageproblemene normalt dukket opp etter lunsj. Men jeg er fortsatt like fin i magen, og livet er blitt adskillig enklere takket være Lectinect Mage.”

 

Også Harriet Volden Pedersen fra Svelvik har brukt Lectinect Mage i en god stund nå, og hun kan fortelle følgende: “Jeg hadde dårlig mage og var skikkelig plaget, jeg kunne nesten ikke gå noen steder. Det gikk ut over det sosiale. Men i 2013 startet jeg med Lectinect Mage, og det hjalp. Jeg ble bra, og sluttet med produktet. Det var ikke smart, plagene kom tilbake. Men nå tar jeg en tablett hver morgen før frokost. Magen er fin, og jeg har ikke hatt forkjølelsessymptomer siden. Lectinect Mage kan jeg ikke være foruten, jeg er sjeleglad for at jeg oppdaget det.”

Vil du lese flere brukererfaringer, kan du gjøre det her.

 

Tips mot løs mage: Slik fungerer Lectinect Mage

 

Lectinect Mage er et naturprodukt som ble utviklet og lansert i 2007, og har siden hjulpet mange nordmenn med sine mageproblemer. Produktet inneholder lektiner fra hyllebær. Når planter angripes av insekter øker konsentrasjonen av lektiner som en del av forsvarsmekanismen. Men også mennsesker kan få hjelp av lektinene:

 

Forskningen vår viser at lektiner kan binde seg til deler av immunforsvaret i mageområdet. Her kan lektinene ta plassen fra uønskede organismer. Dermed kan tarmens immunforsvar styrkes og mageplager som blant annet løs mage kan avta.

 

Hvem er vi?

 

Lectinect er et norsk selskap som utvikler naturprodukter basert på trygg og seriøs forskning. Vi benytter alltid kontrollerte råvarer, først og fremst fra planter og bær, og vi ønsker at du som kunde skal oppleve at vi leverer produkter med kvalitet.

 

Ønsker du å vite mer om oss kan du lese mer her.

 

Har du spørsmål om hvordan Lectinect Mage kan hjelpe mot hard mage eller eventuelle andre spørsmål? Sjekk ut vår oversikt over spørsmål og svar.

Andre erfaringer

Få fart på magen

Opplever du mageproblemer i hverdagen? Få fart på...

Hard Mage

Opplever du ofte hard mage og et tregere system enn...

Hyllebær

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster...

Luft i magen

  Luft i magen er ikke uvanlig, men for noen kan...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Oppblåst mage

  Oppblåst mage er en vanlig plage blant nordmenn....

Sure Oppstøt

De fleste vil fra tid til annen oppleve sure oppstøt....

Treg mage

Sliter du med treg mage og en følelse av at systemet...

Hva er antioksidanter

Antioksidanter er kjemiske stoffer som beskytter kroppens...

Hard mage tips

Sliter du med treg eller hard mage? Her har vi samlet...

D-vitamin tilskudd

  Er du lite ute i dagslys? Da kan du ha nytte...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage gratis*? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis* (kun 79,- i porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem