Hjelp mot løs mage

Publisert 20. oktober 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Behøver du hjelp mot løs mage? Opplever du ofte å ha tynn, løs og hyppig avføring? Det kan finnes mange ulike årsaker til at noen opplever løs mage oftere enn andre. Som oftest går tilstanden over av seg selv – men noen kan plages over lengre tid. Gjelder dette deg, kan det være vi har løsningen for deg.

 

Lectinect Mage har hjulpet en rekke brukere som har søkt hjelp mot løs mage, og basert på våre brukererfaringer og studier, ser vi at naturproduktet, som består av plantelektiner, kan ha svært god effekt. Les videre for å lære mer om løs mage, og hvordan Lectinect Mage kan være løsningen for deg.

 

Årsaker til løs mage

 

Årsaker til hvorfor noen opplever løs mage og andre mageproblemer hyppigere enn andre kan skyldes ulike årsaker og kan være helt individuelt, men de vanligste er:

 

  • Uønskede mikroorganismer
  • Dårlig hygiene i forbindelse med tilbereding av mat
  • Stress
  • Intoleranse mot matvarer/ingredienser

 

Les mer: “Løs mage”

 

Hva kan du gjøre for å forebygge?

 

Mageproblemer oppstår gjerne uten forvarsel og kan ofte være vanskelige å behandle, men du kan likevel gjøre noe selv for å lindre og forhindre fremtidige problemer.

Vær nøye med:

 

  • Håndhygiene gjennom hele dagen – også hjemme! Vask alltid hendene før du skal lage mat og før hvert måltid.
  • Sørg alltid for at maten er tilstrekkelig oppvarmet/gjennomstekt.
  • Hold kjøkken og kjøkkenredskaper rene.
  • Matrester bør alltid oppbevares kaldt og helst varmes opp kun én gang.
  • Drikk tilstrekkelig med vann gjennom hele dagen – og vær ekstra nøye med å drikke til måltider.
  • Sliter du med løs mage, er det svært viktig at du får i deg nok væske samt spiser lett fordøyelig mat i de periodene du opplever problemene som verst.

 

Lectinect Mage har hjulpet mange brukere med løs mage

 

Basert på våre brukererfaringer og studier, har vi sett at Lectinect Mage kan hjelpe mot løs mage og andre mageproblemer. Over 100.000 nordmenn har testet Lectinect Mage, og vi får stadig vekk positive tilbakemeldinger.

 

Blant våre fornøyde brukere er Tor Lundgrenn, som sier at naturproduktet har forandret livet hans til det bedre. Han har tatt kontakt med oss for å gi oss denne tilbakemeldingen: “Hadde mageproblemer i flere år, nesten konstant løs mage, sure oppstøt, sov dårlig osv. Tidlig i 2012 bestemte jeg meg for å prøve produktet. Jeg har ikke hatt mageproblemer siden. Konklusjon: Lectinect Mage kan anbefales – det virker i hvert fall 100% på meg.”

 

Vi har også fått en tilbakemelding fra bruker Kari Borgersen: “Jeg slet med løs mage i over 20 år, og dette ble ekstra ille rundt juletider i 2013. På nyåret prøvde jeg Lectinect Mage, og jeg har nå brukt produktet i vel 2 måneder. Dette har gitt meg et nytt og bedre liv. Endelig kan jeg spise normal mat igjen, etter lang tid med et kosthold med kun bananer og vann. Lectinect Mage gjorde susen for meg.”

 

Tor og Kari er ikke de eneste som har fått hjelp mot løs mage med naturproduktet Lectinect Mage. Du kan lese mange flere brukererfaringer her.

 

Men hvordan fungerer egentlig produktet?

 

Lectinect Mage er et naturprodukt som kan hjelpe mot ulike mageproblemer, og dette har vi erfart i vår egen forskning og brukererfaringer siden lanseringen i 2007. Produktet inneholder lektiner fra hyllebær som kan fortrenge uønskede organismer i tarmene. Bruken av hyllebær mot mageproblemer har historiske kilder som strekker seg over 2000 år tilbake.

 

Naturproduktet inneholder biologisk aktive lektiner, proteiner fra hyllebær og antocyaner som er sterke antioksidanter, og disse kan hjelpe mot løs mage. I vår forskning ser vi at lektiner kan binde seg til deler av immunforsvaret i mageområder hos mennesker, noe som igjen kan starte en positiv biologisk effekt, og hjelpe mot mageproblemer.

 

Les mer: “Forskning/kvalitet”

 

Hvem er vi?

 

Lectinect er et norsk selskap som utvikler naturprodukter basert på trygg og seriøs forskning. Vi benytter alltid kontrollerte råvarer, først og fremst fra planter og bær, og vi ønsker at du som kunde skal oppleve at vi leverer naturprodukter med kvalitet.

 

Lectinect AS ble grunnlagt i 2000 i Bergen. Det faglige utgangspunktet var molekylærbiologi, og da spesielt på helsegevinstene mennesker kan få fra plantelektiner. Professor Ian F. Pryme var blant grunnleggerne, og han er fremdeles vår viktigste rådgiver.

 

Lectinect Mage er sertifisert dopingfritt naturprodukt hos det anerkjente laboratorieorganet Informed Sport. I forbindelse med godkjenningen har Informed Sport saumfart produksjonslokaler, produksjonsrutiner, råstoffer, tilsetningsstoffer, underleverandører, i tillegg til å analysere Lectinect-produktene for mer enn 100 forbudte stoffer på WADAs liste. Dette betyr at idrettsutøvere trygt kan bruke produktet. Blant våre øvrige brukere vet vi at mange setter pris på den strenge kontinuerlige kvalitetskontrollen denne sertifiseringen medfører.

 

Har du spørsmål om hvordan Lectinect Mage kan hjelpe mot treg mage eller eventuelle andre spørsmål? Sjekk ut vår oversikt over spørsmål og svar.

 

Ønsker du å vite mer om oss, kan du lese mer her.

Andre erfaringer

Få fart på magen

Opplever du mageproblemer i hverdagen? Få fart på...

Hard Mage

Opplever du ofte hard mage og et tregere system enn...

Hyllebær

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster...

Luft i magen

  Luft i magen er ikke uvanlig, men for noen kan...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Oppblåst mage

  Oppblåst mage er en vanlig plage blant nordmenn....

Sure Oppstøt

De fleste vil fra tid til annen oppleve sure oppstøt....

Treg mage

Sliter du med treg mage og en følelse av at systemet...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage gratis*? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis* (kun 79,- i porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem