Hard Mage

Publisert 20. oktober 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Opplever du ofte hard mage og et tregere system enn vanlig? Dette er ikke nødvendigvis så unormalt, men kan for mange prege hverdagen. Hard mage kan komme av ulike årsaker som blant annet aktivitetsnivå, for lite søvn og lett uro.

 

Heldigvis finnes det naturprodukter som kan hjelpe mot hard mage, og vi har vi sett at flere har fått hverdagen tilbake med Lectinect Mage. Dette er et naturprodukt som kan hjelpe mot hard mage, og dette vet vi basert på vår egen forskning og brukererfaringer siden lanseringen i 2007. Produktet inneholder lektiner fra hyllebær som kan fortrenge uønskede organismer i tarmene. Bruken av hyllebær mot mageproblemer har historiske kilder som strekker seg over 2000 år tilbake.

 

Ønsker du å vite mer om hvordan hyllebær kan hjelpe mot hard mage, og hva våre brukererfaringer og forskning sier om dette? Da bør du lese videre!

 

Derfor kan Lectinect Mage hjelpe mot hard mage

 

Lectinect Mage er et naturprodukt som inneholder biologisk aktive lektiner, som er proteiner fra hyllebær, og antocyaner som er sterke antioksidanter. Disse kan ha en svært god effekt hos dem som sliter med hard mage. I vår forskning ser vi at lektiner kan binde seg til deler av immunforsvaret i mageområder hos mennesker, noe som igjen kan starte en positiv biologisk effekt.

 

Når planter angripes av insekter øker konsentrasjonen av lektiner. Hos mennesker kan lektiner binde seg til reseptorer i celleveggen i tarmen og overta plassen fra uønskede organismer. Når de uønskede organismene forsvinner kan tarmens immunforsvar styrkes. Dette kan være forklaringen hvorfor Lectinect Mage har hjulpet så mange som opplever hard mage og andre typer magetrøbbel. Ca. 80% av kroppens immunforsvar har nemlig blitt assosiert med tarmsystemet!

 

Hyllebær er proppfulle av antioksidanter. Dette er kjemiske stoffer, som vi blant annet får i oss gjennom maten vi spiser. Antioksidanter er også med på å beskytte cellene i kroppen vår mot skader. Ved for eksempel for mye soling og ved inntreden av uønskede organismer kan vi få for mange frie radikaler i kroppen vår. Frie radikaler er i utgangspunktet et resultat av en naturlig prosess, men dersom det er for mange av disse kan dette skade cellene i kroppen vår. Det er disse frie radikalene antioksidantene kan beskytte oss mot.

 

Disse brukerne har fått hjelp mot hard mage med Lectinect Mage

 

Over 100.000 nordmenn har prøvd Lectinect Mage, og vi har mange fornøyde brukere av Lectinect Mage som har fått hjelp mot sine mageproblemer som hard mage. Disse, og mange flere brukererfaringer, har blitt delt med oss her. Det ligger skriftlige avtaler bak hvert sitat, og brukeren har også godkjent sin uttalelse og at vi kan bruke den offentlig.

 

Brukerne har blant annet fått hjelp mot:

  • Løs mage, treg mage og luft i magen
  • Lindring av halsbrann og mot sure oppstøt
  • Styrking av immunforsvaret. Brukere har selv rapportert at de føler seg mer opplagte og har sjeldnere forkjølelsessymptomer.

 

Blant brukerne som har fått hjelp mot hard mage ved å bruke Lectinect Mage er Hege Hovind-Ekhøy. Hun sier: ”Jeg har siden ungdomsårene slitt mye med hard mage. Kom over Lectinect i en reklame og leste litt om det. Så jeg startet med produktet høsten 2015, vel vitende om at det måtte brukes noen uker før jeg kunne se resultater. For min del er det en helt ny hverdag. Jeg har innimellom dager med hard mage, men det kan ikke sammenlignes med hvordan det var før Lectinect. Det spørs hva jeg har spist også. Så jeg kommer til å fortsette med produktet og det er verdt hver krone jeg betaler for det.”

 

Vi ser også at mange mannlige brukere har fått hjelp mot mageproblemer som hard mage ved å bruke Lectinect Mage, og blant dem er Tom Engh fra Drøbak. Han sier: ”Jeg er tidligere Nordsjødykker som i 17 år har stått i front for dykkernes kamp for rettferdighet. Dette skapte en langvarig stress-situasjon som medførte mageproblemer. På slutten var situasjonen ille, for magen var hard og fungerte overhodet ikke. Etter tre dager med Lectinect Mage morgen og kveld begynte magen så smått å fungere igjen, etter en uke fungerte den perfekt. Det er bare helt utrolig, det har på nytt gitt meg livsglede og arbeidslyst. Takk for et fantastisk produkt.”

 

Når produktet begynner å hjelpe, kan variere og er helt individuelt.

 

Anerkjent professor har vært med å utvikle Lectinect Mage

 

Professor emeritus Ian F. Pryme

Professor Ian F. Pryme er en anerkjent professor, som har arbeidet i Norge siden 1967. I dag regnes han blant Europas fremste forskere innen lektiner, og spesielt innenfor lektiners effekt på immunforsvaret.

 

Pryme har siden 1994 vært medforfatter av 45 artikler om lektiners rolle samt vurdert historiske kilder om bruk av hyllebær mot mageplager.

 

Ifølge Pryme brukte de gamle grekerne hyllebær i forbindelse med behandling av en rekke mageproblemer, og i 1677 ble det utgitt en egen håndbok om helsegevinstene fra hyllebær i London, hvor to av kapitlene omhandlet mageproblemer.

 

Hvorfor velge oss?

 

Lectinect er et norsk selskap som utvikler naturprodukter basert på trygg og seriøs forskning. Vi benytter alltid kontrollerte råvarer, først og fremst fra planter og bær, og vi ønsker at du som kunde skal oppleve at vi leverer produkter med kvalitet.

 

Lectinect AS ble grunnlagt i 2000 i Bergen. Det faglige utgangspunktet var molekylærbiologi, og da spesielt på helsegevinstene mennesker kan få fra plantelektiner. Professor Ian F. Pryme var blant grunnleggerne, og han er fremdeles vår viktigste rådgiver.

 

Blant våre dopinggodkjente produkter, er Lectinect Mage en av dem. Dette produktet er sertifisert hos Informed Sport, og vi håper at kvalitetskravene et produkt behøver å oppfylle for dette vil gi brukerne våre en ekstra verdi.

 

Lectinect.no er også en av de første nettbutikkene til å bli sertifisert av Trygg E-Handel. Dette er en godkjenningsordning som gir forbrukere sikkerhet for at de handler av et seriøst firma.

 

Ønsker du å vite mer om oss kan du lese mer her.

 

Har du spørsmål om hvordan Lectinect Mage kan hjelpe mot hard mage eller eventuelle andre spørsmål? Sjekk ut vår oversikt over spørsmål og svar.

Andre erfaringer

Løs mage

  Løs mage er en tilstand som kjennetegnes av...

Luft i magen

  Luft i magen er ikke uvanlig, men for noen kan...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Oppblåst mage

  Oppblåst mage er en vanlig plage blant nordmenn....

Sure Oppstøt

De fleste vil fra tid til annen oppleve sure oppstøt....

Treg mage

Sliter du med treg mage og en følelse av at systemet...

Urolig mage

Sliter du med urolig mage? Har du prøvd alt, men fremdeles...

Sur mage

Sur mage er en tilstand som kjennetegnes av sure oppstøt...

Tips mot løs mage

De fleste av oss har på et eller annet tidspunkt opplevd...

Sure oppstøt årsak

  Lurer du på hva som er årsaken til sure oppstøt?...

Kollagen

Er du plaget av ømme muskler og stive ledd? Kollagen...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage gratis*? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis* (kun 79,- i porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem