Få fart på magen

Publisert 19. oktober 2019. Av Bjørn H. Andreassen

Opplever du mageproblemer i hverdagen? Få fart på magen med naturproduktet Lectinect Mage. Basert på tilbakemeldinger fra fornøyde brukere og vår egen forskning, har vi sett at dette produktet har hjulpet mange nordmenn med mageproblemer som blant annet treg og hard mage.

 

Les videre for å lære mer om hvordan produktet fungerer, og hvem vi er.

 

Få fart på magen med Lectinect Mage

 

Mange sliter med urolig og treg mage, og kan derfor ha behov for å få fart på magen. Gjelder dette deg, kan du ha nytte av produkter som kan ha innvirkning på tarmhelsen). Lectinect er et naturprodukt som har vist god effekt hos mange av våre brukere, og kan hjelpe mot mageproblemer som sure oppstøt, hard og treg mage, løs mage, oppblåst mage og andre magerelaterte problemer. Mange brukererfaringer forteller om et bedre liv med mindre plager. Men hvordan fungerer naturproduktet?

 

Lectinect Mage inneholder lektiner fra hyllebær. Lektiner er proteiner som kan binde seg til karbohydrater, og forskjellige typer lektiner velger også å binde seg til ulike typer karbohydrater. I vår forskning har vi sett at lektiner som kommer fra hyllebær kan fortrenge uønskede organismer i tarmene. 70-80% av immunforsvaret sitter i tarmene. Lektiner fra hyllebær kan fortrenge uønskede organismer ved at de fester seg til reseptorer i tarmen. Slik kan de utkonkurrere uønskede organismer som dermed «mister taket» og føres ut med avføringen. Dette kan føre til en styrking av tarmens immunforsvar, og dermed få fart på magen. I naturen ser vi at planter som angripes av insekter øker konsentrasjonen av lektiner som en del av forsvaret.

 

I tillegg inneholder naturproduktet antocyaner. Dette er sterke antioksidanter som er med på å beskytte cellene i kroppen vår ved skade fra frie radikaler. Kroppen kan skille ut for mange frie radikaler ved blant annet for mye stress, soling, stråling eller ved inntreden av uønskede mikroorganismer. Dersom kroppen ikke har nok antioksidanter til å bekjempe prosessen, kan dette bl.a. føre til nedsatt allmenntilstand.

 

Les mer: “Mageproblemer”

 

Hva kan du gjøre selv for å få fart på magen?

 

Det finnes mange gode råd du kan følge for å få fart på magen. Har du problemer med magen er det viktig at du:

 

  • Spiser fiberrik mat, frukt og grønnsaker. Sunne matoljer og mat som inneholder olje, som for eksempel kokosolje eller avokado, kan også være med på å få fart på magen.
  • Eliminerer stress. Vi nevnte lenger opp i artikkelen at stress kan føre til for mange frie radikaler i kroppen, som igjen kan føre til nedsatt allmenntilstand. Dette kan påvirke fordøyelsessystemet, form og humør.
  • Er fysisk aktiv. En stillesittende livsstil vil også bremse fordøyelsen. Det kan være så enkelt som å gå/sykle frem og tilbake til jobb, eller å ta deg en daglig joggetur/powerwalk.
  • Spiser regelmessig. Et uregelmessig kosthold vil også føre til et uregelmessig fordøyelsessystem.
  • Ikke utsetter dobesøket. Mange velger å vente med å gå på do når behovet melder seg på grunn av omstendighetene. Men dette kan forstyrre tømmingsrytmen, og føre til en tregere fordøyelse.
  • Inkluderer probiotika i kostholdet. Dette er de sunne bakteriene som finnes naturlig i tarmene. Gode kilder kan være ulike meieriprodukter, kosttilskudd og naturprodukter.

 

Les mer: “Oppblåst mage”

 

Hva sier brukere om Lectinect Mage?

 

Over 100.000 nordmenn har testet Lectinect siden lanseringen i 2007, og vi har siden da fått mange tilbakemeldinger fra fornøyde brukere. Brukere kan meddele at de har fått hjelp til problemer som løs mage, treg mage og oppblåsthet. I tillegg har mange opplevd lindring av halsbrann og sure oppstøt samt at mange føler seg mer opplagte og friskere.

 

Blant dem som har gitt oss positive tilbakemeldinger, og fått fart på magen, er Reidun Sørreime. Hun kan fortelle at: “Jeg har vært plaget med magen siden jeg var en liten pike. Magen var hard, og jeg følte ofte at jeg hadde magen langt opp i halsen. Har forsøkt alle mulige ting opp gjennom årene. Til slutt ga jeg opp, og tenkte at det fikk være som det var.

 

Jeg fikk høre om Lectinect Mage gjennom en reklame. Min første tanke var at dette bare var tull. Da jeg hadde sett reklamen et par ganger, bestemte jeg meg allikevel for å prøve. Uansett kunne ikke plagene bli verre enn hva de var.

 

Etter noen dagers bruk av Lectinect Mage, begynte ting å skje i magen min. Først fikk jeg mye luft i magen. Etter hvert gikk dette over, og jeg har nå behagelige toalettbesøk hver dag. Jeg ble svært overrasket når produktet begynte å virke. Etter fire måneders bruk av produktet føler jeg meg som et nytt menneske. Jeg har fått et nytt liv takket være Lectinect Mage. Jeg vil at så mange som mulig som sliter med mageproblemer skal få høre om produktet.”

 

Du kan lese flere brukererfaringer her.

 

Hvorfor Lectinect?

 

Lectinect AS ble grunnlagt i år 2000 under navnet Palm Research AS. Det faglige utgangspunktet for bedriften var molekylærbiologi, og spesielt forskning på de helsegevinster som mennesker kan få fra plantelektiner. Professor Ian F. Pryme (Bergen) er vår viktigste vitenskapelige rådgiver, og en av grunnleggerne bak Lectinect. Professoren regnes som en av Europas fremste forskere innen lektiner. Deres effekt på immunforsvaret har vært et av hans viktigste forskningsområder.

Lectinect Mage er sertifisert hos Informed Sport, og vi håper at kvalitetskravene et produkt behøver å oppfylle for dette vil gi brukerne våre en ekstra verdi.

 

Ønsker du å vite mer om oss kan du lese mer her.

 

Har du spørsmål om hvordan Lectinect Mage kan hjelpe mot hard mage eller eventuelle andre spørsmål? Sjekk ut vår oversikt over spørsmål og svar.

Andre erfaringer

Hard Mage

Opplever du ofte hard mage og et tregere system enn...

Hyllebær

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster...

Løs mage

  Løs mage er en tilstand som kjennetegnes av...

Luft i magen

  Luft i magen er ikke uvanlig, men for noen kan...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Oppblåst mage

  Oppblåst mage er en vanlig plage blant nordmenn....

Sure Oppstøt

De fleste vil fra tid til annen oppleve sure oppstøt....

Treg mage

Sliter du med treg mage og en følelse av at systemet...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage i 2 måneder til gunstig pris? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får de to første månedene for kun 79,- (vi spanderer porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Mage, og får de to første månedene for kun kr. 79,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser etter prøvepakken eller senere i abonnementet, kan jeg stoppe disse ved å gi beskjed pr telefon, brev eller e-post innen 4 uker etter fakturadato for sist mottatte pakke. Etter prøvepakken får jeg faste forsendelser portofritt annenhver måned. Dette koster kun kr. 199,50 pr mnd (totalt kr. 399,- for 2 mnd forbruk). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

 

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem