Få fart på magen

Publisert 20. oktober 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Opplever du mageproblemer i hverdagen? Få fart på magen med naturproduktet Lectinect Mage. Basert på tilbakemeldinger fra fornøyde brukere og vår egen forskning, har vi sett at dette produktet har hjulpet mange nordmenn med mageproblemer som blant annet treg og hard mage.

 

Les videre for å lære mer om hvordan produktet fungerer, og hvem vi er.

 

Få fart på magen med Lectinect Mage

 

Mange sliter med urolig og treg mage, og kan derfor ha behov for å få fart på magen. Gjelder dette deg, kan du ha nytte av produkter som kan ha innvirkning på tarmhelsen). Lectinect er et naturprodukt som har vist god effekt hos mange av våre brukere, og kan hjelpe mot mageproblemer som sure oppstøt, hard og treg mage, løs mage, oppblåst mage og andre magerelaterte problemer. Mange brukererfaringer forteller om et bedre liv med mindre plager. Men hvordan fungerer naturproduktet?

 

Lectinect Mage inneholder lektiner fra hyllebær. Lektiner er proteiner som kan binde seg til karbohydrater, og forskjellige typer lektiner velger også å binde seg til ulike typer karbohydrater. I vår forskning har vi sett at lektiner som kommer fra hyllebær kan fortrenge uønskede organismer i tarmene. 70-80% av immunforsvaret sitter i tarmene. Lektiner fra hyllebær kan fortrenge uønskede organismer ved at de fester seg til reseptorer i tarmen. Slik kan de utkonkurrere uønskede organismer som dermed «mister taket» og føres ut med avføringen. Dette kan føre til en styrking av tarmens immunforsvar, og dermed få fart på magen. I naturen ser vi at planter som angripes av insekter øker konsentrasjonen av lektiner som en del av forsvaret.

 

I tillegg inneholder naturproduktet antocyaner. Dette er sterke antioksidanter som er med på å beskytte cellene i kroppen vår ved skade fra frie radikaler. Kroppen kan skille ut for mange frie radikaler ved blant annet for mye stress, soling, stråling eller ved inntreden av uønskede mikroorganismer. Dersom kroppen ikke har nok antioksidanter til å bekjempe prosessen, kan dette bl.a. føre til nedsatt allmenntilstand.

 

Les mer: “Mageproblemer”

 

Hva kan du gjøre selv for å få fart på magen?

 

Det finnes mange gode råd du kan følge for å få fart på magen. Har du problemer med magen er det viktig at du:

 

  • Spiser fiberrik mat, frukt og grønnsaker. Sunne matoljer og mat som inneholder olje, som for eksempel kokosolje eller avokado, kan også være med på å få fart på magen.
  • Eliminerer stress. Vi nevnte lenger opp i artikkelen at stress kan føre til for mange frie radikaler i kroppen, som igjen kan føre til nedsatt allmenntilstand. Dette kan påvirke fordøyelsessystemet, form og humør.
  • Er fysisk aktiv. En stillesittende livsstil vil også bremse fordøyelsen. Det kan være så enkelt som å gå/sykle frem og tilbake til jobb, eller å ta deg en daglig joggetur/powerwalk.
  • Spiser regelmessig. Et uregelmessig kosthold vil også føre til et uregelmessig fordøyelsessystem.
  • Ikke utsetter dobesøket. Mange velger å vente med å gå på do når behovet melder seg på grunn av omstendighetene. Men dette kan forstyrre tømmingsrytmen, og føre til en tregere fordøyelse.
  • Inkluderer probiotika i kostholdet. Dette er de sunne bakteriene som finnes naturlig i tarmene. Gode kilder kan være ulike meieriprodukter, kosttilskudd og naturprodukter.

 

Les mer: “Oppblåst mage”

 

Hva sier brukere om Lectinect Mage?

 

Over 100.000 nordmenn har testet Lectinect siden lanseringen i 2007, og vi har siden da fått mange tilbakemeldinger fra fornøyde brukere. Brukere kan meddele at de har fått hjelp til problemer som løs mage, treg mage og oppblåsthet. I tillegg har mange opplevd lindring av halsbrann og sure oppstøt samt at mange føler seg mer opplagte og friskere.

 

Du kan lese brukererfaringer her.

 

Hvorfor Lectinect?

 

Lectinect AS ble grunnlagt i år 2000 under navnet Palm Research AS. Det faglige utgangspunktet for bedriften var molekylærbiologi, og spesielt forskning på de helsegevinster som mennesker kan få fra plantelektiner. Professor Ian F. Pryme (Bergen) er vår viktigste vitenskapelige rådgiver, og en av grunnleggerne bak Lectinect. Professoren regnes som en av Europas fremste forskere innen lektiner. Deres effekt på immunforsvaret har vært et av hans viktigste forskningsområder.

Lectinect Mage er sertifisert hos Informed Sport, og vi håper at kvalitetskravene et produkt behøver å oppfylle for dette vil gi brukerne våre en ekstra verdi.

 

Ønsker du å vite mer om oss kan du lese mer her.

 

Har du spørsmål om hvordan Lectinect Mage kan hjelpe mot hard mage eller eventuelle andre spørsmål? Sjekk ut vår oversikt over spørsmål og svar.

Andre erfaringer

Hard Mage

Opplever du ofte hard mage og et tregere system enn...

Hyllebær

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster...

Løs mage

  Løs mage er en tilstand som kjennetegnes av...

Luft i magen

  Luft i magen er ikke uvanlig, men for noen kan...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Oppblåst mage

  Oppblåst mage er en vanlig plage blant nordmenn....

Sure Oppstøt

De fleste vil fra tid til annen oppleve sure oppstøt....

Treg mage

Sliter du med treg mage og en følelse av at systemet...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage gratis*? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis* (kun 79,- i porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem