Slik ble Oddvar Øyangen kvitt oppblåst mage

Oddvar Øyangen ble kvitt mageplagene.

Publisert 28. mars 2024. Av Bjørn H. Andreassen

Etter 2 måneders bruk av Lectinect Mage tok Oddvar Øyangen fra Oslo kontakt for å takke for hjelpen og fortelle sin historie.

– Jeg slet med en ugrei mage som var oppblåst og måtte ofte på toalettet, uten særlige resultater. Dette skapte et generelt ubehag i livet mitt, forklarer Oddvar.

«Det koster lite å prøve.»

Videre forteller han: – Jeg ble undersøkt for å se om det forelå sykdom, men man fant ikke noe konkret. Da tok jeg valget om å prøve Lectinect Mage som jeg hadde sett reklame for. Jeg var skeptisk, men det kostet heldigvis lite å prøve.

 

Kommer ikke til å slutte

– Jeg tok en tablett før leggetid og etter kort tid fikk jeg regulær tømming av magen hver morgen. Dette ga meg en klart bedre hverdag. Nå har jeg brukt Lectinect Mage i 2 måneder og kommer ikke til å slutte!

«Dagen ble en ganske annen med Lectinect Mage.»

 

Godt for magen

Fordøyelsesenzymer hjelper kroppen til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan dette føre til mageproblemer som luft i magen, løs mage og hard mage.

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt.

 

Godt for immunforsvaret

Hundrevis av år med bruk og forskning har påvist at det er en sammenheng mellom hyllebær og menneskers immunforsvar. Hyllebær er en viktig del av Lectinect Mage. Hyllebær er kjent for å kunne støtte immunforsvaret vårt.

Vår egen forskning har dokumentert at dersom man inaktiverer proteinene i hyllebær, så reduseres også de biologiske egenskapene. Derfor har Lectinect utviklet en unik prosess slik at hyllebærene forblir biologisk aktive i tablettform, og derfor best mulig kan støtte immunsystemet.

 

Andre erfaringer

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å...

Hyllebærets unike egenskaper

Hyllebær er kjent for å kunne støtte immunforsvaret....

Gjør som Oddvar og bli kvitt mageproblemene dine du også! Nå kan du prøve gratis (frakt 89).

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis (frakt 89)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Ja takk, jeg vil gjerne ha det gode abonnementstilbudet på Lectinect Mage, og får første 30 dagers forbruk GRATIS, kun frakt kr 89. Deretter mottar jeg forsendelser fraktfritt hver fjerde måned for kun kr 219/mnd (totalt for fire måneder kr 876). Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, ved uåpnet pakke, men må selv dekke returportoen. Abonnementet er uten bindingstid, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon, brev eller e-post. Oppsigelsesfrist på fakturaen. Jeg har lest og godtatt avtalevilkårene og personvernerklæringen og bekrefter å være over 18 år.
KJØP NÅ!

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. 

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem