Dårlig ånde kan ha mange årsaker. Det er lett å tro at det kun rammer de som har dårlig munnhygiene, men faktisk plages så mange som 50 prosent av oss ofte eller konstant av dårlig ånde.
Det er mye du kan gjøre for å forebygge dårlig ånde: Regelmessig tannpuss og bruk av tanntråd og tungebørste.
Kostholdet ditt har selvsagt mye å si, og visste du at vegetarianere sjeldnere har dårlig ånde? Å drikke masse vann og spise regelmessig hjelper også. Hvis du er på diett eller hopper over måltider får du nemlig den samme kjemiske reaksjonen i munnen som du får om natten og som skyldes morgenånde.
Føler at du har prøvd alt, men at ingenting hjelper? Det du i så fall trenger er Lectinect Munnhelse.
Lectinect Munnhelse inneholder en utvalgt stamme gode melkesyrebakterier, Lactobacillus salivarius, som er dokumentert* til å kunne hindre vekst av de bakteriene som gir dårlig ånde. I tillegg inneholder den sink som binder til seg svovel, og dermed fjerner vond lukt. Denne kombinasjonen gjør at sink umiddelbart fjerner dårlig ånde, mens melkesyrebakteriene fjerner de grunnleggende årsakene.
Lectinect Munnhelse er sugetabletter med en deilig peppermyntesmak, og virker fra første tablett. I løpet av kun fire dager med intensiv bruk får du stabilisert og gjenopprettet den naturlige bakteriefloraen i munnen din. Ta fem tabletter første dag, fire den neste, så tre og så to. Etter det tar du kun én tablett hver dag. Og så enkelt kan du få god ånde.
Tenk på den herlige følelsen når du ikke lengre må bekymre deg for dårlig ånde sammen med familie, venner og kolleger.
Melkesyrebakterier kan hjelpe mot dårlig ånde.
I en studie fra tannlegeskolen ved Universitetet i København* ble 12 stammer av melkesyrebakterier testet for evnen til å hemme vekst av Porphyromonas gingivalis og Prevotella intermedia, som antas å bidra til dårlig ånde grunnet produksjon av svovelforbindelser.
Konklusjonen var at stammen Lactobacillus salivarius, var den som fungerte best mot dårlig ånde. Derfor har vi valgt nettopp denne bakteriestammen til Lectinect Munnhelse.
*Kilde: Keller MK. Growth inhibition of oral pathogens by probiotic lactobacilli strains. 2013. Internal report: Bifodan A/S and Section for Cariology & Endodontology and Paedodontics & Clinical Genetics, University of Copenhagen
Slik virker dette i munnhulen:
La oss oppsummere fordelene dine